Why Evo vervangende handzender (afstandsbediening) donker met groen, ook voor Why Evo eerste generatie!

Prijs en beschikbaarheid

SKU: 34009748

Beschikbaarheid: Vervangen door nieuw model

Dit product is vervangen door:
Why Evo 2nd generation vervangende handzender (universele afstandsbediening), Sky Blue

Omschrijving

Dit product is vervangen door: Why Evo 2nd generation vervangende handzender (universele afstandsbediening), Sky Blue.

Heeft u een prachtig geautomatiseerd garagedeursysteem of een automatisch hek of poort? Dan zou het zomaar kunnen dat u te maken heeft met handzenders die kapot gaan of verslijten.

De nieuwe Why Evo universele handzender is de oplossing! Deze kleine maar stijlvolle zender vervangt moeiteloos een heleboel handzenders die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. En dat ook nog eens voor een heel mooi prijsje!

De WHY EVO universele handzender kan heel veel merken handzenders probleemloos inleren. Elk van de 4 knoppen kan afzonderlijk worden geprogrammeerd voor de verschillende merken. Voor zowel vaste als rollingcodes en 433 mHz en 868 mHz.

Dus gemakkelijk uw bestaande handzender vervangen met de Why Evo Universele Handzender! De getoonde prijs is inclusief BTW en met gratis verzending! Dat is gegarandeerd de laagste prijs binnen de Benelux!

De Why Evo is onder andere geschikt voor ADYX, ALLMATIC, APERTO, APRIMATIC, BALLAN, BENNINCÀ, BFT, CARDIN, DEA, DITEC, FAAC, FADINI, GENIUS, GIBIDI, KEY, KING GATES, LABEL, MHOUSE, MOOVO, NICE, NOVOFERM, O&O, PROEM, PUJOL, RIB, SEAV, SICE, SMINOR, SOMFY, SOMMER, TAU, TELCOMA, VDS en V2.

Staat uw merk handzender hier niet tussen? De Why Evo kan zeer waarschijnlijk wel uw handzender kopiëren. Werkt het toch niet? Dan krijgt u gewoon uw geld terug!

LET OP: wanneer u een vervangende handzender wilt gebruiken dient u minimaal in bezit te zijn van 1 nog werkende originele handzender. De vervangende handzender kan niet direct op de ontvanger ingeleerd worden, maar wordt gekopieerd vanaf een originele handzender.

Aanvullende productinformatie

Over dit artikel zijn nog geen vragen gesteld.

Stel een vraag

Totaalscore uit 1 recensie(s):

4.0Meest recente recensie(s):
Beoordeling door , geschreven op 11/08/2016
Bij een vraag per mail, snel antwoord.
4


4 van 5 sterrenGRATIS bij u thuisbezorgd!

Alleen online, dus zeer scherpe prijzen