+31 (0) 88 844 02 97

Why Evo 2nd generation vervangende handzender (universele afstandsbediening), Granade Red, ook voor Adyx Bravo!

Prijs en beschikbaarheid

SKU: 34009760

Beschikbaarheid: Op voorraad

€38,50
Inclusief BTW en gratis verzending
AantalPrijs p. st.
2€37,50
5€36,00
10€33,99
Beschikbare opties:
Accessoires:

Omschrijving

De 2nd generation Why Evo is nu te koop! Deze versie is volledig geredesigned, van binnen en van buiten en hij kan nu nóg meer originele handzenders vervangen. Daarnaast heeft deze tweede generatie een dubbele led waardoor het programmeren nog gemakkelijker gaat. Dit is de krachtigste en robuuste universele handzender die er tot nu toe op de markt is gebracht.

Dus wilt u een extra afstandsbediening voor uw automatische deur of poort? Dan is de nieuwe Why Evo universele handzender de oplossing! Deze kleine maar stijlvolle zender vervangt moeiteloos een heleboel handzenders die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

De Why Evo universele handzender kan heel veel merken handzenders probleemloos inleren. Elk van de 4 knoppen kan afzonderlijk worden geprogrammeerd voor de verschillende merken. Voor zowel vaste- als rollingcodes en 433 mHz en 868 mHz.

De Why Evo is onder andere geschikt voor ADYX, ALLMATIC, APERTO, APRIMATIC, BALLAN, BENNINCÀ, BFT, CARDIN, DEA, DITEC, FAAC, FADINI, GENIUS, GIBIDI, KEY, KING GATES, LABEL, MHOUSE, MOOVO, NICE, NOVOFERM, O&O, PROEM, PUJOL, RIB, SEAV, SICE, SMINOR, SOMFY, SOMMER, TAU, TELCOMA, VDS en V2.

Staat uw merk handzender hier niet tussen? De Why Evo kan zeer waarschijnlijk wel uw handzender kopiëren. Werkt het toch niet? Dan krijgt u gewoon uw geld terug!

LET OP: wanneer u een vervangende handzender wilt gebruiken dient u minimaal in bezit te zijn van 1 nog werkende originele handzender. De vervangende handzender kan niet direct op de ontvanger ingeleerd worden, maar wordt gekopieerd vanaf een originele handzender.

Specificaties

Afmetingen (l x b x h) 55 x 40 x 9 mm
Frequentie 433,92 en 868,35 MHz
Aantal knoppen (kanalen) 4 druktoetsen
Kleur zender Rood
Programmering Zender naar zender
Incl. batterij Ja, (CR2032 Batterij)

Deze artikelen ook toevoegen?

Aanvullende productinformatie

1. Hoe kan ik de zender (of een knop) resetten?
 Om de Why Evo 2nd generation terug te zetten naar fabrieksinstellingen kunt u de procedure volgen zoals voorgedaan in dit filmpje: https://youtu.be/OC1uzlBB8-E

1: hou knop 1 ingedrukt, terwijl u 4 keer op knop 2 drukt
2: druk nu eenmaal op de knop die u wilt terugzetten naar fabrieksinstellingen
3: wacht tot de led uit gaat.

De knop van uw Why Evo is nu gereset.

LET OP: indien u de Why Evo reeds op een besturing had ingeleerd zal hij nu niet meer functioneren en dient u de kopieerprocedure opnieuw uit te voeren.

Bekijk alle vragenStel een vraag

Totaalscore uit 11 recensie(s):

4.7Meest recente recensie(s):
Beoordeling door , geschreven op 24/12/2017
aankoop handzenders, voor de tweede keer
5


5 van 5 sterren

Beoordeling door , geschreven op 22/12/2017
Snelle en correcte levering
5


5 van 5 sterren

Beoordeling door , geschreven op 16/11/2016
Prima afstandbediening. Heb ook het oude model besteld. Beidde zijn goed en gemakkelijk in te stellen. Heb er rolluiken en een poort op. Ik merk niet veel verschil tussen de oude en de nieuwe. In een testje merk ik wel dat de nieuwe op veel grotere afstand het nog doet. Beidde zien er degelijk uit. De oude lijkt van wat steviger materiaal gemaakt te zijn. Is ook iets kleiner. Bij beidde zijn de knoppen niet gemakkelijk per ongeluk in te drukken.
5


5 van 5 sterren

Beoordeling door , geschreven op 29/06/2019
alles vlot verlopen
4


4 van 5 sterrenGRATIS bij u thuisbezorgd!

Alleen online, dus zeer scherpe prijzen